intuïtief kaartlezen

Write your awesome label here.
  • Teacher: Moonrebel
  • Level: Beginner
  • Study time: 1u30
  • Video time: 35 min
  • Exams: none
wat gaan we doen?
Tijdens deze cursus toon ik jou, hoe je dieper kan ingaan op de betekenis van kaarten, en dit op een speelse, leuke manier.

Voorbereiden

hoe bereid ik me voor op een kaartlegging?

Verdiepende vragen

voel zelf het verschil in deze begeleide kaartlezing oefening

Empowered

hoe ga je om met gebrek aan inspiratie of informatie van buitenaf?
Write your awesome label here.

intuïtief kaartlezen

Tijdens deze cursus toon ik jou, hoe je dieper kan ingaan op de betekenis van kaarten, en dit op een speelse, leuke manier.

Ik begeleid je tijdens een kaartlezing zodat je zelf het verschil kan voelen om op een andere manier naar jou kaarten te kijken, en dit in een specifiek thema.

Ik vertel je ook wat je kan doen als het lezen totaal niet lukt, en hoe je empowered inspiratie van buitenaf kan gebruiken, en toch dicht bij jou intuïtie blijven.

Deze cursus kan ook gebruikt worden om je eigen practice te verdiepen.

Er zit ook een fijn werkboek bij met een overzichtje van de vragen tijdens de begeleide kaartlezing oefening.

Meet the instructor

Ik ben Lynne, een intuïtieve soulseeker - altijd op zoek naar meer wijsheid in de wereld. Van opleiding ben ik computer ingenieur aan Universiteit Gent en mijn day job is dan ook development & design.

I am a multipotential, space empath, body empath, clairsentience, sacral generator 2-4, INFP-A, Cancer-Pisces, Yang Wood Tiger, and an Emperor (IV) life lesson. I speak many languages :)

Mijn spirituele pad begon rond 2012 en dan heb ik al mijn research ingezet op tarot & ayurveda, en de jaren daaropvolgend nog superveel andere cursussen en technieken onderzocht. Ik ben een self taught tarot reader, (book smart & experimenting) en ik volg vooral Ethony, Vix' & Benebell Wen als teachers online.
Patrick Jones - Course author
Created with